Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/emilba01/domains/pivnica-flora.si/public_html/cms/mambots/system/jfdatabase.systembot.php on line 116
Pivnica Flora - Domov
 
Glavni menu
Domov
Informacije
Kje smo
Piva
Naše jedi
Pivnica v slikah
Urnik
Novice
Statistika
Obiskovalci: 198024

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Domov
Dobrodošli pri nas!

Pivnico Floro smo ustvarili s potrpežljivostjo in temeljito izbiro pri vsem, saj smo želeli postaviti domačo, a izbrano gostilniško ponudbo. Naše pivnice tako ne odlikuje le odlično pivo, novi, rustikalni prostori, prijazno osebje, ampak tudi pravo ozračje za dobro razpoloženje vsakogar, ki se pri nas ustavi - bodisi naključni popotnik, družina na izletu, zaljubljeni par, dobra družba … Pri tem bo prav gotovo svojo noto dal tudi obsežen prostor v kleti, kjer lahko zaključena družba najde svoj mir za sestanek ali praznovanje.
ImageNaša hrana temelji na skrbni izbiri kuharja, ki dnevno pripravlja vsakovrstne jedi. Jedilnik je raznolik – za vse okuse, dopolnjevan s sezonskimi jedmi. Pivo, pripravljeno v naši pivovarni, se odlično prilega k hrani in združuje okuse v pravi užitek.
Pivnica Flora se nahaja neposredno pred mejnim prehodom Krvavi Potok, na vstopu v krajinski park Glinščica - prijazen do pohodnikov in kolesarjev ter na pragu Brkinov in Krasa.

Preberi več...
 

 
  • Slovenski
  • English
  • Italiano
Anketa
Ocenite obisk v naši pivovarni:
 
Priporočamo
P3270187.jpg

 

PIVOVARNA IN PIVNICA FLORA
Batič d.o.o
Krvavi potok 19
6240 Kozina
Tel.: 05 680 20 09
Fax: 05 680 13 04